UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.aseyda.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea, in cele mai bune conditii, a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui material.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul tau implicit, privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

 

 COPYRIGHT

www.aseyda.ro este proprietatea SC ASEYDA COSMETIC CENTER SRL, care il administreaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei.

Intregul continut al site-ului www.aseyda.ro, inclusiv elementele de design si grafica web, sunt proprietatea ASEYDA COSMETIC CENTER SRL si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea, fara acordul scris al proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul www.aseyda.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor ASEYDA COSMETIC CENTER SRL, fara acordul scris al acesteia.

 

 NOTE DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ASEYDA COSMETIC CENTER SRL are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau despre alta persoana.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de tine, pe acest site.

Conform Legii 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. De asemenea, ai dreptul sa te opui datelor personale, care te privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Nu esti obligat(a) sa furnizezi aceste date, insa refuzul tau determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nicio informatie (nume, adrese, numere de telefon, comenzi) la terte parti, cu exceptia curierului sau a postei.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete, cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

 

 DISPUTE SI CONFLICTE

Ne straduim ca informatiile pe care ti le oferim sa fie cat mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu oferim nici un fel de garantie directa sau indirecta privind calitatea informatiilor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis, prin intermediul serviciului nostru.

Se poate intampla ca, la un moment dat, in dreptul unui produs, sa nu fie mentionate toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla, pentru ca obtinerea si prelucrarea datelor despre un produs necesita timp si datele se introduc treptat. In general, in cateva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute si toate celelalte detalii despre acesta. ASEYDA COSMETIC CENTER SRL  isi rezerva dreptul de a nu oferi nici o garantie ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor tale sau ca serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel.

Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Fara nici o notificare prealabila, ASEYDA COSMETIC CENTER SRL poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui.

ASEYDA COSMETIC CENTER SRL nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate, datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram.

ASEYDA COSMETIC CENTER SRL isi rezerva dreptul de a refuza o comanda, daca se gaseste in una din urmatoarele situatii:

- produsul comandat nu este pe stoc;

- imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;

- identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala;

- clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are in istoricul comenzilor livrari refuzate.

 

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.aseyda.ro si incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania ASEYDA COSMETIC CENTER SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

 SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

ASEYDA COSMETIC CENTER SRL  isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

ASEYDA COSMETIC CENTER SRL  isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

CORECTAREA INFORMATIILOR ERONATE

ASEYDA COSMETIC CENTER SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul textelor de descriere a produselor, acestea fiind extrase din materialele oferite de catre furnizori. De asemenea, imaginile prezentate pe site sint cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putind diferi de acestea, in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.m.d.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare, care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

 

 PROCESAREA COMENZILOR

 Comenzile plasate de luni pana vineri dupa ora 17.00, vor fi procesate in ziua  urmatoare.

 Comenzile plasate sambata si duminica, vor fi procesate in prima zi a saptamanii urmatoare.

 CONDITII DE RETURNARE

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului

Clientii site-ului www.aseyda.ro pot returna produsele cumparate in ambalajul original, cu continutul intact, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea. In cel mult 20 de zile de la data returnarii, ASEYDA COSMETIC CENTER SRL va inapoia valoarea comenzii, inclusiv a transportului initial facturat catre client.

 

Adresa de returnare a produselor:

Str. Catrunesti nr.2, Sector 4, Bucuresti

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe detalii aici.