Crema cu Cofeina si Scortisoara

Yamuna

New

Oferta Speciala Crema cu 10% Cofeina si Scortisoara

Cofeina arde grasimile, iar scortisoara,  prin actiunea sa stimulanta - avand contact direct cu pielea - ajuta la oxigenarea celulelor. 

More details

  • 500 ml
  • 1000 ml

33,75 lei

45,00 lei

-25%

Avantajele tale

Livram oriunde in Romania... Afla detalii

Primesti comanda in 24h

Primesti banii inapoi garantat

Avem produse premium

Crema de masaj anticelulitica cu cofeina si scortisoara. Cofeina este unul dintre cele mai vechi energizante. Prin efectul sau de stimulare circulatorie, ajuta la eliminarea apei din tesuturi si a grasimilor. Cofeina arde grasimile, iar scortisoara,  prin actiunea sa stimulanta - avand contact direct cu pielea - ajuta la oxigenarea celulelor. In vederea obtinerii unui rezultat optim, recomandam folosirea produsului  la masajul anticelulitic efectuat dupa impachetare! Atentie! Suprafata masata  se poate inrosi ca urmare a circulatiei intensificate! Tamponati zona afectata cu un prosop curat umezit cu apa rece, dupa care aplicati o crema nutritiva- NU FACETI DUS! Nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala. Este produsa din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice. 

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. A se evita contactul cu ochii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi de femeile insarcinate sau care sunt in perioada de alaptare!

Compozitie crema cu Cofeina, Scortisoara
Tratament Anticelulitic

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie