Ulei cu Miere

Yamuna

New

Oferta Speciala Ulei cu Miere

Uleiul cu Miere se recomanda pentru detoxifierea si hidratarea pielii.

More details

  • 250 ml
  • 1000 ml

40,00 lei

50,00 lei

-20%

Avantajele tale

Livram oriunde in Romania... Afla detalii

Primesti comanda in 24h

Primesti banii inapoi garantat

Avem produse premium

Uleiul cu Miere de la Yamuna este potrivit pentru masajul de relaxare. Mierea, in afara de 80% zahar, mai contine 190 de feluri de substante nutritive, resurse minerale, proteine, aminoacizi, enzime, hormoni, vitamine de origine vegetala, precum si alte substante. Se recomanda pentru  detoxifierea si hidratarea pielii. Este produs din substante farmaceutice. Nu contine componente artificiale pentru culoare sau aroma, si nici substante de origine animala. Se recomanda pentru orice tip de ten. 

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. Poate fi folosit de femeile insarcinate sau care alapteaza, daca agreeaza mirosul sau nu sunt alergice la unul din ingrediente. Poate fi folosit la masajul erotic, nu irita zonele sensibile; A NU se consuma pe cale orala!

Compozitie Miere, Zahar, Ulei de Palmier, Substante nutritive, Resurse minerale, Proteine, Aminoacizi, Enzime, Hormoni, Vitamine de origine vegetala
Tratament Hidratant

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie