Ulei de Parafina

Yamuna

New

Ulei de Parafina

Uleiul de Parafina se recomanda a fi folosit pentru persoanele cu probleme dermatologice, eczeme, inflamatii articulare si pentru pielea cu tendinta de imbatranire. 

More details

  • 1000 ml

45,00 lei

Avantajele tale

Livram oriunde in Romania... Afla detalii

Primesti comanda in 24h

Primesti banii inapoi garantat

Avem produse premium

Uleiul de Parafina de la Yamuna se foloseste ca baza pentru celelalte uleiuri. Este compus din ulei de sesam, ulei de migdale si ulei din germene de porumb, presate la rece. Se recomanda a fi folosit pentru persoanele cu probleme dermatologice, eczeme, inflamatii articulare si pentru pielea cu tendinta de imbatranire.  Obtinut din substante de baza de calitate farmaceutica. Nu contine substante articifiale de colorare sau odorizare, sau substante de origine animala.

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. Poate fi folosit de femeile insarcinate sau care alapteaza, daca agreeaza mirosul sau nu sunt alergice la unul din ingrediente. Poate fi folosit la masajul erotic, nu irita zonele sensibile; A NU se consuma pe cale orala!

Compozitie Ulei de sesam, ulei de migdale si ulei din germene de porumb, presate la rece; Parafina
Tratament Hidratant

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie