”In natura totul are o solutie."

 

Aseyda Cosmetic Center

 

a fost infiintata in anul 2008 ca distribuitor de produse cosmetice profesionale, acoperind o mare parte din zona de sud-est a tarii.

 

Din iunie 2010 a luat nastere Magazinul on line, www.aseyda.ro, unde puteti gasi o gama variata de produse profesionale, ce pot fi folosite atat in saloanele de infrumusetare, cat si pentru uz personal.

  

Inceputul lui 2011 a fost marcat de reusita obtinerii titlului de importator unic in Romania al produselor marca Yamuna - Ungaria, fapt ce a dus la micsorarea semnificativa a preturilor, extinderea gamei de produse pentru cosmetica corporala, precum si introducerea noilor produse pentru Cosmetica Faciala si Spa.

 

Anul 2013 a fost un an al marilor schimbari. Aseyda tine pasul cu evolutia si noile descoperiri in piața cosmetica europeana, oferind cosnumatorilor de produse vegetale o noua gama, ingenioasa, parfumata, importata din “bella” Italia, de la Segreti di Natura.

In anul 2014, completam portofoliul cu doua game din Spania, de la Flor de Mayo si La Casa de los Aromas, ce contin produse pentru cosmetica, spa si deko.

 In 2015, semnam un parteneriat important cu cei de la Lady Stella - Ungaria, pentru produsele profesionale de cosmetica corporala si faciala.

Ne gasiti peste tot: pe site-ul www.aseyda.ro, la expozitiile de profil, pe Facebook, Twitter, Messenger, You Tube, dar scopul nostru este sa ajungem la fiecare dintre voi, in "geamantanul cu cosmetice".

 

Va multumim ca ne sunteti alaturi in acest proces de consolidare a unui comportament pe care noi il consideram necesar!