Cosmetics Beauty Hair 2017   

28.09 – 01.10.2017, Romexpo

Stimați Parteneri,

Așa cum v-am obișnuit, ne-am lărgit orizonturile și în acest an pentru voi! Am adăugat noi produse de cea mai bună calitate gamei Yamuna, gamă deja cunoscută și apreciată de clienții și partenerii noștri, am adus o gamă noua de uleiuri pentru masaj și am reintrodus în portofoliul nostru produse din gamele Petra și Anian.

Vă invităm cu drag la expoziția Cosmetic Beauty Hair 2017 pentru a vă prezenta toate noutățile firmei Aseyda.

Uleiuri naturale pentru masaj cu Ghimbir, Orhidee, Wasabi sau Mojito, Crema pentru masaj cu Ciocolată, Kit-ul oriental compus din crema si ulei pentru masaj, Crema pentru masaj cu Struguri, Crema cu Colagen, Crema unt Cacao, Gelul Ice Forte, Gelul cu Castane, Gelul cu Rozmarin, Balsamul Hot/Ice Puterea Calului,; precum şi gama facială cu Goji, sunt doar câteva dintre noutățile pe care vi le propunem pentru sezonul următor.

După cum știți, în perioada expoziției, toate produsele beneficiază de oferte speciale și reduceri de preț de neratat

Expoziția se desfășoară în perioada 28 Septembrie-1 Octombrie 2017 la Romexpo, deschisă între orele 10:00 – 18:00,  standul Aseyda fiind prezent, ca în fiecare an, în Pavilionul C2, Stand 75-76 (lângă Restaurant). 

Vă aşteptăm cu drag şi vă mulţumin că ne sunteţi alături în acest proces de consolidare a unui comportament pe care noi îl considerăm necesar!

”In natura totul are o solutie."

 

Aseyda Cosmetic Center

 

a fost infiintata in anul 2008 ca distribuitor de produse cosmetice profesionale, acoperind o mare parte din zona de sud-est a tarii.

 

Din iunie 2010 a luat nastere Magazinul on line, www.aseyda.ro, unde puteti gasi o gama variata de produse profesionale, ce pot fi folosite atat in saloanele de infrumusetare, cat si pentru uz personal.

  

Inceputul lui 2011 a fost marcat de reusita obtinerii titlului de importator unic in Romania al produselor marca Yamuna - Ungaria, fapt ce a dus la micsorarea semnificativa a preturilor, extinderea gamei de produse pentru cosmetica corporala, precum si introducerea noilor produse pentru Cosmetica Faciala si Spa.

 

Anul 2013 a fost un an al marilor schimbari. Aseyda tine pasul cu evolutia si noile descoperiri in piața cosmetica europeana, oferind cosnumatorilor de produse vegetale o noua gama, ingenioasa, parfumata, importata din “bella” Italia, de la Segreti di Natura.

In anul 2014, completam portofoliul cu doua game din Spania, de la Flor de Mayo si La Casa de los Aromas, ce contin produse pentru cosmetica, spa si deko.

 In 2015, semnam un parteneriat important cu cei de la Lady Stella - Ungaria, pentru produsele profesionale de cosmetica corporala si faciala.

Ne gasiti peste tot: pe site-ul www.aseyda.ro, la expozitiile de profil, pe Facebook, Twitter, Messenger, You Tube, dar scopul nostru este sa ajungem la fiecare dintre voi, in "geamantanul cu cosmetice".

 

Va multumim ca ne sunteti alaturi in acest proces de consolidare a unui comportament pe care noi il consideram necesar!