Ser cu Botox

Yamuna

New

Oferta Speciala Ser cu Botox

Ser cu Botox - Este un complex inovativ de nutrienti naturali, testat stiintific si dermatologic, care actioneaza prin tehnica peptidelor, reducand ridurile deja formate si prevenind aparitia celor potentiale.

More details

This product is no longer in stock

  • 200 ml

52,50 lei

70,00 lei

-25%

Avantajele tale

Livram oriunde in Romania... Afla detalii

Primesti comanda in 24h

Primesti banii inapoi garantat

Avem produse premium

Ser cu Botox - Acetyl-hexapeptide (Argilerina) este o peptida de origine vegetala, cu proprietati  de reducere puternica a ridurilor, similara  injectiilor cu  Botox, (fara  inducerea  paraliziei muschilor, ci dimpotriva, relaxarea acestora). Este un complex inovativ de nutrienti naturali, testat stiintific si dermatologic, care actioneaza prin tehnica peptidelor, reducand ridurile deja formate si prevenind aparitia celor potentiale.  Totodata, acest ser contine si Ulei din Seminte de Struguri, Ulei de Sofranel si Ulei de Avocado, care au  rol  anti-oxidant puternic si protejeaza fibrele de elastina de factorii daunatori. Efectul este garantat si se resimte  si dupa 3-4 zile de la utilizare. Nu contine coloranti, arome artificiale sau substante de origine animala. Este produsa din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Se aplica pe piele in strat subtire, se maseaza usor pana la absorbtia totala. Dupa aplicare spalati mana. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. 

Compozitie Acetyl-hexapeptide (Argilerina), Ulei din Seminte de Struguri, Ulei de Sofranel, Ulei de Avocado

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie