Crema pentru albirea petelor

Yamuna

New

Crema pentru albirea petelor

Crema pentru albirea petelor - aceasta crema are efect de albire, se foloseste in tratamentul depigmentant al pielii, protejeaza impotriva radicalilor liberi (hidroxil) si nu afecteaza ADN-ul.

More details

Warning: Last items in stock!

  • 75 ml

35,00 lei

Avantajele tale

Livram oriunde in Romania... Afla detalii

Primesti comanda in 24h

Primesti banii inapoi garantat

Avem produse premium

Folosirea regulata impiedica aparitia petelor pigmentare datorate varstei sau expunerii prelungite la soare. Regenerarea celulara se intensifica, se diminueaza pistruii, petele hepatice sau cicatricile, pielea imbunatatindu-si calitatea la interior si exterior in egala masura. Este recomandat a fi utilizata din iarna pana in primavara in combinatie cu fiolele de tratament cu A.H.A. Dupa folosire se aplica obligatoriu o crema de zi, cu factor de protectie solara. Nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala. Este produs din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie