Crema pentru deschiderea porilor

Yamuna

New

Crema pentru deschiderea porilor

Crema pentru deschiderea porilor - a fost creata special pentru a pregati pielea inainte de tratamentul cosmetic. Poate fi folosita cu / fara vapozon. 

More details

  • 200 ml

35,00 lei

Avantajele tale

Livram oriunde in Romania... Afla detalii

Primesti comanda in 24h

Primesti banii inapoi garantat

Avem produse premium

Crema pentru deschiderea porilor - cu o consistenta foarte grasa, aceasta crema a fost creata special pentru a pregati pielea inainte de tratamentul cosmetic. Poate fi folosita cu / fara vapozon. Conţine Ulei extras din seminte de grapefruit, care  odata absorbit în piele, faciliteaza masajul si protejeaza pielea de stresul mecanic. Folosirea cremei stimuleaza circulatia sanguina, regenereaza  celulele, are  proprietati  antioxidante , virucide si fungicide, intareste sistemul imunitar. Nu contine coloranti, arome artificiale sau substante de origine animala. Este produsa din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Se aplica pe piele in strat subtire, se maseaza usor pana la absorbtia totala. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. 

Compozitie Ulei extras din seminte de grapefruit

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie