Crema Regeneranta

Yamuna

New

Crema Regeneranta

Crema Regeneranta este folosita cu succes in masajul decontracturant, pentru afectiuni reumatice, artrita, dureri, intinderi, febra musculara.

More details

  • 500 ml
  • 1000 ml

25,00 lei

Avantajele tale

Livram oriunde in Romania... Afla detalii

Primesti comanda in 24h

Primesti banii inapoi garantat

Avem produse premium

Crema Regeneranta de la Yamuna este folosita cu succes in masajul decontracturant, pentru afectiuni reumatice, artrita, dureri, intinderi, febra musculara, precum si in completarea fizioterapiei.  Continutul ridicat de capsaicina (componenta activa a ardeiului) provoaca hiperemie (dilatarea vaselor de sange si intensificarea circulatiei sangelui) la nivel local, iar extractul de camfor, menta si rozmarin relaxeaza rigiditatea muschilor, dand o puternica senzatie de rece, de aceea este recomandat sa fie folosita atat inainte de efort fizic (pentru incalzirea musculaturii), cat si dupa efort fizic (pentru relaxare). Nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala. Este produsa din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Compozitie Capsaicina, Camfor, Menta, Rozmarin
Tratament Terapeutic

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Scrieţi o recenzie